** Всеки кашон съдържа бутилки с различен етикет и не гарантираме наличността на конкретен такъв.
Узо Витос е иновативен продукт, съчетаващ вкус с уважение към традицията. Това е продукт на техника, усъвършенствани методи за дестилация и тайна рецепта. Деликатно и приятно, вкусно и ароматно. Също така, благодарение на своите съставки, перфектен храносмилателен продукт.
Издаден в оригинална серия от шест различни етикета, всеки от които изобразява различно създание от Средиземно море и предлага деликатеси, които се съчетават красиво с узо. Малки „мезета“ (хапки), които са пикантни, солени, кисели и силно ароматизирани, които обичат узо.
Нашата тайна рецепта се основава на вкуса, знанията и дългогодишната традиция на семейството. Те, в комбинация с нашите качествени съставки, създават Ouzo Vithos. Всяко семейство, всяка дестилерия има своя собствена тайна рецепта, която прави нейното узо различно от всички останали. Водата извира от склоновете на връх Хеликон. Анасонът, известен със своите обезболяващи и храносмилателни свойства, се събира от селата в Евия, под ръководството на експертите от дестилерията, така че плодовете да са възможно най-пресни, за да могат да дадат най-качествените си характеристики. Резенето, древна свещена билка, подобрява храносмилателните свойства на анасона. Ароматният профил се допълва от нотките на мастика, какуле и кардамон (естествен антидепресант и стимулатор на паметта и апетита).
Дестилацията се извършва в традиционни ръчно изработени медни казани, единственият подходящ метод на производство, който придава на дестилатите техния отличителен характер. По време на процеса на дестилация алкохолът се ароматизира от билките и плодовете по рецептата. Интензивният мониторинг на всички етапи от производствения процес гарантира качество