Спейсайд Сингъл Малц Скоч Уиски Тамдю Шери Оук Каск Бач Стренгт № 7 0,70л.

Кат. номер: 45898
Наличен продукт
169,74 лв.
  • Алк.: 57.5 %
  • Разфасовка: 0.700  л.
+
Добави в любими
Безплатна доставка за гр. София за поръчки над 150 лв.
Гарантирано качество на нашите продукти

Описание

Спейсайд Сингъл Малц Скоч Уиски Тамдю Шери Оук Каск Бач Стренгт № 7 0,70л. / Tamdhu Batch Strength  007 Limited Release 0.70

Дестилерията Тамдю е построена през 1897 г. в северното поречие на реката Спей, която дава и името на специфичния шотландски уиски регион. С дълга и разнолика история до 21 век, когато бива възродена и в последствие откупена от независимата компания Иън Маклауд, която започва връщането към изконните ценности на сингъл малца на дестилерията – отлежаването в първокласни екс-Олоросо шери бъчви от испански и американски дъб. Всяка капка от уискито на Тамдю отлежава в такива редки и ценни бъчви, без заобикаляне и компримиси, защото според философията на дестилерията само тези изключителни бъчви моат да развият и разкрият в пълнота характера на класическото Спейсайд сингъл малц скоч уиски.

Batch Strength 007 се бутилира  при 57,5% без студена филтрация в естественият си цвят който има меден нюанс, отлежал във най-добрите бъчви от шери "Олоросо", използвани от винарските изби в Херес, Испания.

Санди Макинтайър, управител на дестилерията Tamdhu, каза: "Със своя дълбок естествен меден цвят и многопластов ароматен профил уискито Batch Strength No. 007 изпълнява ангажимента ни да отлежаваме уискито изключително в шери. Всяка бъчва от шери "Олоросо" е внимателно подбрана на ръка, за да се постигне изискан, балансиран вкус и дълъг, насищащ финал."

Характеристики

Алк.:
57.5%
Разфасовка:
0.700 л.
Регион:
Спейсайд
Страна на произход:
Шотландия

Доставка

Доставката на вашата поръчка се извършва чрез куриер. 
За поръчки на стойност над 150 лв. ползвате безплатна доставка.

Доставки се извършват само до адреси на територията на Република България. 
Можете да вземете поръчаните продукти и на място, от нашия адрес: гр. София, ж.к. Хладилника, ул. Филип Кутев 137

Срокът на доставката обикновено е до пет дни и цената за доставка е в зависимост от килограмите на пратката по тарифата на куриерската фирма - доставчик. Сроковете за доставка могат да бъдат променени зависимост от отношенията ни с куриера и графика му на доставка, както и в празнични периоди.
 

Килограми

Доставка до офис на Еконт

Доставка до адрес с Еконт

До 3 кг.

5.88

9.18

До 6 кг.

8.92

13.24

До 10 кг.

8.73

13.05

До 20 кг.

11.78

20.15

До 30 кг.

16.26

25.33

 

 
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.

За да продължите, потвърдете,
че имате навършени 18 години.

English
Ще ви очакваме в бъдеще =))

назад