Кой джин да опиташ според зодията си
12.07.2024

Кой джин да опиташ според зодията си

Понякога търсите джин за подарък, понякога търсите джин за себе си. Днес ви предлагаме по-нестандартно решение - нека се обърнем към астрологията, за да видим кой джин на коя зодия се пада.

Овен: Empress 1908
Овните са като човешки ракетно гориво - енергични и винаги в центъра на вниманието. За да ги покорите, трябва да ги забележите често. Empress 1908 е джин, който ще ги очарова с топли нотки на кориандър, грейпфрутова кора, канела и джинджифил - всичко това напомня за тяхната страст и енергия. Но най-забележителният ингредиент в този джин е екстрактът от цветовете на пепел от бабочка, които му придават ярко индиго цвят. В коктейлите, цветовете реагират на киселината (например лимоновия сок), променяйки цвета от дълбоко синьо до лилаво или ярко розово. За игриви, драматични и забавни коктейли - джинът на Овните.

Телец: Bluecoat Elderflower Gin
Телците са за стабилност и удоволствията на живота. Bluecoat Elderflower Gin е американски сух джин, обогатен с макерация от бодливо цвете. Има аромат на роза, анджелика и свеж лимон, които придават на вкуса нещо като пиене на дантела. За телците, които обичат класиката със засилваща доза сексапил - това е идеалният избор.

Близнаци: Dorothy Parker Rosepetal Gin
Родените под знака на Близнаците често са носители на рози, дадени им като подарък за раждане. Като Близнаци, вероятно сте типът човек, който може да извика телефонен разговор само с мисълта си. Dorothy Parker Rosepetal Gin е вашето блюдо - с аромати на хибискус и достатъчно юнипер и портокал, това е джин за безгрижни, енергични и весели G&T.

Рак: Gin Mare https://meik98.bg/bg/sredizemnomorski-dzhin-mare-0-70l.-ispaniya-gin-mare-mediterranean-gin.html 
Раците са чувствителни и защитници, които могат да бъдат трудни за разбиране, но истински емпати. Gin Mare, съдържащ розмарин и маслини Arbequina, е вашият джин - богат и ароматен, с нотки на босилек и резинов вкус на резен.

Лъв: Indian Summer Gin
Лъвовете обичат вниманието и люкса. Indian Summer Gin съдържа шафран, който му придава златист оттенък и аромат на касия, бадем и портокал. За уверени, каризматични и луксозни коктейли.

Дева: Eden Mill Oak Gin
Девите са земни и педантични, обичат точността и устойчивостта. Eden Mill Oak Gin, напоен в дъбови бъчви, съдържа резинови и балсамични нотки, подсилени с дъб, кориандър и ангелика. За стабилни, но и творчески души.

Везни: Barr Hill
Везните обичат баланса и хармонията, но са и изключително критични. Barr Hill, направен с мед от местните пчели, предлага сладък и горчив вкус с нотки на горски цветя и хвойна. Идеален за тези, които ценят баланса и качеството.

Скорпион: Four Pillars Bloody Shiraz
Скорпионите са интензивни и загадъчни, със силна сексуалност и недостижима интензивност. Four Pillars Bloody Shiraz, с червени гроздови шаранови, е ексцентричен и игрив джин с нотки на черни малини и пикантни подправки.

Стрелец: Hendricks Orbium https://meik98.bg/bg/dzhin-hendriks-orbium-limitid-riliyz-0-70l..html 
Стрелците са идеалисти и пътешественици, които обичат да разглеждат живота от различни гледни точки. Hendricks Orbium е джин с цитрусов профил и нотки на горчива лимонена трева, рози и мента - идеален за мислители и свободни духове.

Козирог: The Botanist https://meik98.bg/bg/ayla-dray-dzhin-d-botanist-0-70l.-shotlandiya-46-alk.s-e-nb-2022.html 
Козирозите са земни и ценят стабилността и надеждността. The Botanist, събран с местни ботанически елементи от остров Илей, е дълбок, ароматен джин с нотки на цитрус и билки, подходящ за тези, които обичат природата и стабилността.

Водолей: Nolet’s Silver
Водолеите са независими и иновативни, с вкус към нестандартното и необичайното. Nolet’s Silver е джин с аромати на рози, лимонова мацерация и лавандула - подходящ за експериментатори и критици.
Риби: Silent Pool Gin https://meik98.bg/bg/dzhin-saylnt-puul-0-70l.-obedinenoto-kralstvo.html 
Рибите са тайнствени и мистични, с вътрешен свят, труден за разбиране. Silent Pool Gin, с нотки на елдерфлауър, липа, камомил и битър ориндж, е джин за тези, които ценят дълбочината и изненадата в живота.

Share
Hello!
Please choose how to contact us.

To continue, confirm
that you are over 18 years old.

Български
We look forward to seeing you in the future =))

back