15.10.2024

Вила Юстина: Вкусът на Родопите в чаша вино

Ако си истински ценител на виното, тогава Вила Юстина е винарната, което вече познаваш. Разположена в живописното село Устина, винарната Вила Юстина съчетава богата традиция с модерни технологии, за да създава вина с неповторим вкус.


Поръчай онлайн вина на Вила Юстина


История и традиция на Вила Юстина

Вила Юстина (Villa Yustina) още от 2006 г. се стреми да съчетава уникалния тероар на региона с традиционни и нови методи на производство.

Винарната Вила Юстина е разположена в подножието на Родопите, което предполага идеални условия за отглеждане на висококачествено грозде. Тук се създават едни от най-добрите вина в България, вдъхновени от природата и отразяващи нейния характер. 

С лозови масиви от 450 декара и капацитет за преработка на 500 тона грозде, Вила Юстина съчетава традиция и модерни технологии, за да създава изискани и обичани български вина.

 


Асортимент от вина Вила Юстина

Едно от най-големите предимства на Вила Юстина е разнообразието на вина, което предлага – от свежи бели вина, през елегантни розета до комплексни червени изкушения. Всяка бутилка носи със себе си аромата на местните лозя и внимателната грижа на българските винопроизводители.

  • Червени вина – За почитателите на плътни и наситени вкусове, Вила Юстина предлага изключителни червени вина като Мавруд, Рубин, Пино Ноар и др.
  • Бели вина – Свежестта на белите вина от Вила Юстина е ненадмината. Димят, Шардоне, Совиньон Блан, Гевюрцтраминер са част от предложенията, които ще те пренесат в прохладата на Родопите с всяка глътка.
  • Розета – За тези, които обичат розето, Вила Юстина предлага деликатни вина с меки плодови нотки, идеални за летни вечери и специални моменти.
  • Пенливи вина – Специално за обичащите фини мехурчета,  Вила Юстина приготвя естетсвени пенливи вина, изпълнени със свежест и богат послевкус.


Защо избираме вината на Вила Юстина?

Всеки сорт грозде във Вила Юстина се отглежда с изключително внимание към детайла, а процесът на винификация се следи стриктно, за да се осигури високо качество на крайния продукт. Вината са идеалният избор за всякакви поводи – от вечеря с приятели до подарък за ценител на виното.

И най-хубавото е, че сега можеш да поръчаш вината на Вила Юстина директно от нас. Ние предлагаме всички техни вина – от бели и червени до специални селекции, които ще задоволят вкуса и на най-взискателните почитатели на виното.

 

Серии вина Вила Юстина:


Монограм 

Бутиковата серия „Монограм“ на Вила Юстина е съкровищница от внимателно селектирано грозде, всяко вино отлежава във фини френски бъчви. Резултатът е лимитирана колекция вина, които представят най-доброто от българските и международни сортове. Тази уникална колекция предлага неповторимо вкусово преживяване, създадено да удовлетвори дори най-взискателния ценител на виното.

Поръчай онлайн

 



Четири Сезона

Потопете се в магията на серията „Четири Сезона“ на Вила Юстина – вината, които улавят духа на тероара от Родопската яка. Всяко вино от тази колекция е създадено в синхрон със сезона, предлагайки неповторим вкус и аромат. Независимо дали сте почитател на чистосортови или купажни вина, „Четири Сезона“ ще ви впечатлят с богатството и елегантността на своите вкусове, създавайки незабравимо винено преживяване.

Поръчай онлайн

 



Вила Юстина

„Вила Юстина“ – основната серия, която перфектно съчетава баланс между цена и качество. Вината от тази линия предлагат изтънчен вкус на достъпна цена, като същевременно запазват високото си качество. Тази серия е най-популярна и обичана сред вино-почитателите на Вила Юстина, благодарение на своята универсалност, елегантност и вкус.

Поръчай онлайн

 



Специална резерва

„Специална Резерва“ е изключителна колекция на Вила Юстина, лично подбрана от Главния енолог на винарната. Всяка бутилка е създадена с огромна страст и внимание, като вината са налични само в ограничени количества. Тази серия се предлага само в най-добрите реколти по преценка на „Енолог на годината 2011“ Васил Стоянов, гарантирайки истински уникално винено изживяване.


Поръчай онлайн

 



Гóрката

„Вила Юстина Горката“ е серия, вдъхновена от желанието на Вила Юстина да разкрият новото лице на българските сортове Димят, Мавруд и Рубин. В местността Горката, където са разположени техните лозови масиви, внимателно подбраха терени, за да извплекат максималния потенциал на тези сортове. Целта на винарната е да създадат вина, които показват нова перспектива за местното винопроизводство и характерните особености на тероара, като превръщаме всяко грозде в уникално винено изживяване.


Поръчай онлайн

 



 

Вила Юстина е символ на българската винена култура – съчетание от традиция, качество и любов към природата. Ако искате да откриеш нови вкусове или просто да се насладите на едно наистина добро вино, не пропускайте да опитате вината на винарна Вила Юстина, а ние сме тук, за да ти предложим най-доброто от техните изби, директно до вашата врата.


Поръчай онлайн вина на Вила Юстина

Сподели
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.

За да продължите, потвърдете,
че имате навършени 18 години.

English
Ще ви очакваме в бъдеще =))

назад