Кой джин да изберете според зодията си
12.07.2024

Кой джин да изберете според зодията?

Понякога търсите джин за подарък, понякога търсите джин за себе си. Днес ви предлагаме по-нестандартно решение - нека се обърнем към астрологията, за да видим кой джин на коя зодия се пада.


Овен: Tanqueray No. Ten

Поръчай го от тук

Овните са известни със своята енергия и страст. Техният динамичен характер изисква джин, който е също толкова жив и ароматен. Tanqueray No. Ten - единственият джин, направен от прясно нарязани цитрусови плодове (грейпфрут, лимон, лайм), хвойна и дребни плодове, което му придава изключително мек и свеж вкус. Затова е идеалният избор за тези авантюристи.

 

Телец: Roku Gin

Поръчай го от тук

Телецът обича лукса и удобството. Той предпочита джин, който е уникален и различен. Roku Gin, с японски вдъхновение и богат на аромати на цитрусови плодове и чай, предлага точно този вид изтънченост и удоволствие, което Телецът търси.


Близнаци: Bombay Sapphire

Поръчай го от тук

Близнаците са любопитни и обичат разнообразието. Bombay Sapphire, със своите 10 екзотични ботанически съставки, е перфектен избор за тях. Разнообразието от аромати и вкусове в този джин отразява мултифасетността на Близнаците.


Рак: Gin Mare

Поръчай го от тук

Раците са чувствителни и естествени защитници. Понякога могат да са трудни за разбиране, но са истински откровени емпати. Gin Mare, съдържащ розмарин и маслини от сорта Арбекина, е джинът за зодия Рак - богат и ароматен, с нотки на босилек и розмарин, Gin Mare предоставя изключителна вкусова палитра.


Лъв: Monkey 47

Поръчай го от тук

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и да изпъкват. Monkey 47, с неговите 47 ботанически съставки, предлага уникален и комплексен вкус, който ще направи впечатление и ще удовлетвори изисканият вкус на Лъва.


Дева: Beefeater

Поръчай го от тук

Девите обичат чистота и прецизност. Beefeater, със своя класически и чист вкус, отразява техния подход към живота. Този джин е добре балансиран и подходящ за различни коктейли, което ще удовлетвори Девите.


Везни: Berkshire Botanical

Поръчай го от тук

Везните обичат баланса и хармонията, но са и изключително критични. Barr Hill, направен с мед от местните пчели, предлага сладък и горчив вкус с нотки на горски цветя и хвойна. Идеален за тези, които ценят баланса и качеството.


Скорпион: Bulldog Gin

Поръчай го от тук

Стрелците са приключенци и обичат да откриват нови неща. Bulldog Gin, с неговия уникален и иновативен вкус, е идеален за този зодиакален знак. Този джин предлага различни нотки, които ще задоволят любопитството на Стрелеца.


Стрелец: Hendricks Orbium

Поръчай го от тук

Стрелците са идеалисти и пътешественици, които обичат да разглеждат живота от различни гледни точки. Hendricks Orbium е джин с цитрусов профил и нотки на горчива лимонена трева, рози и мента - идеален за мислители и свободни духове.

 

Козирог: Gordon's London Dry Gin

Поръчай го от тук

Козирозите са практични и обичат класиката. Gordon's London Dry Gin, със своя традиционен и чист вкус, както и фактът, че е най-продаван джин в света, е перфектен за козирозите. Този джин предлага класически нотки на хвойна, цитрус и подправки, които ще удовлетвори Козирога.


Водолей: The Botanist

Поръчай го от тук

Водолеите са оригинални и иновативни. The Botanist, със своите 22 местни ботанически съставки от остров Айла, предлага уникален и комплексен вкус, който е идеален за този зодиакален знак. Вкусът му е различен и нестандартен, точно както Водолея, който обича да пътува и да открива нови места и вкусове.



Риби: Silent Pool Gin

Поръчай го от тук

Рибите са тайнствени и мистични, с вътрешен свят, труден за разбиране. Silent Pool Gin, с нотки на билки, цитруси, лайка, мед и лавандула. Съдържа аромати на цитруси и пипер, с нотки на анасон и лайка. Silent Pool Gin е джин за тези, които ценят дълбочината и изненадата в живота, но и класическите джин-тоник или мартини.


Изборът на джин според зодията може да добави забавен елемент към следващото ви питие. Независимо дали търсите класически джин или по-екзотично предложение, винаги има джин, който си заслужава да опитате.

Изпробвайте различни джинове и открийте своя фаворит. А за да улесним вашето търсене, сме събрали линк към всички препоръчани джинове тук.

Наздраве! Не забравяйте да споделите вашето мнение и опит в коментарите.

Сподели
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.

За да продължите, потвърдете,
че имате навършени 18 години.

English
Ще ви очакваме в бъдеще =))

назад