Forbes класира узо Patrikopoulou като №1 узо в България – какво го прави уникално?
22.08.2024

Forbes класира узо Patrikopoulou като №1 узо в България – какво го прави уникално?

Здравейте, любители на добрoто узо! С радост споделяме страхотна новина с вас. Узо Patrikopoulou (Патрикополу) не просто е включено в престижната класация на Forbes за топ 5 узота, внасяни в България, а заема първа позиция в класацията! 

В тази статия ще ви разкажем повече за това, което прави узо Patrikopoulou специално.


Какво казва Forbes?

Forbes описва узо Patrikopoulou като напитка с изразен „морски“ характер. Ароматът му е средно интензивен, с интригуващи нотки на черупки от морски дарове, бриз и цялостно усещане за море. Вкусът му е мек и деликатно солен, благодарение на липсата на добавена захар, която подчертава естествената „соленост“ на напитката. Също така, узо Patrikopoulou се отличава с дълъг анасоново-морски завършек.


История на дестилерия EVA

Дестилерия EVA е основана през 1995 година в Митилини на остров Лесбос от братята Patrikopoulou. Техните наследници продължават традицията, съчетавайки доказани методи с модерни технологии. Дестилерия EVA следва строг ритуал, а анасонът, използван в узото Patrikopoulou, е специален сорт звездовиден анасон от село Лисвори. В рецептата са включени и цитрусови плодове, джинджифил, кориандър и кардамон, които допринасят за характерния аромат на напитката.


Какво прави узо Patrikopoulou специално?

Узо Patrikopoulou не съдържа остатъчна захар, което го прави уникално в категорията си. Природният му вкус и аромат са резултат от внимателния процес на производство и използването на висококачествени съставки. Ние сме горди, че можем да предложим на нашите клиенти напитка, която е призната от Forbes за една от най-добрите в България.

Ако все още не сте опитали узото Patrikopoulou, сега е идеалният момент да го направите. Насладете се на изключителния вкус и аромат на нашето узо Patrikopoulou, което е с гордост в топ 5 на Forbes. Благодарим ви, че сте част от нашето пътешествие в света на изисканите напитки!

________
източник: Forbes

 

 

Разгледай и поръчай узо Patrikopoulou

 

Производител

EVA Distillery, Митилини, Гърция


Кратко описание

EVA Distillery е иновационна дестилерия, която бързо се утвърди сред десетте най-динамично развиващи се в Гърция, благодарение на уникалността на своите продукти. Компанията продължава да разширява своята силна дистрибуционна мрежа, която вече обхваща 23 държави по целия свят.

Узо Patrikopoulou

Patrikopoulou е премиум узо, създадено с години опит и експертиза. Всяка капка от това узо носи аромати от остров Лесбос, съчетавайки вкус, смелост и традиция, и ни пренася в света на старинните обичаи.

Дегустационни характеристики

Узо Patrikopoulou предлага уникален вкус и аромати, отглеждани на остров Лесбос. Вкусът му е смел и традиционен, с изразителен аромат, който напомня на класическите навици от миналото.

Процес на обработка

Дестилацията на Узо Patrikopoulou се извършва по стриктно определен ритуал, използвайки анасон от селото Лисвори на остров Лесбос, както и звездовиден анасон, цитрусови плодове, джинджифил, кориандър и кардамон. Тези съставки придават характерния и интензивен аромат на узото.

Без остатъчна захар

Узо Patrikopoulou не съдържа остатъчна захар.

 

Разгледай и поръчай узо Patrikopoulou

 

Сподели
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.

За да продължите, потвърдете,
че имате навършени 18 години.

English
Ще ви очакваме в бъдеще =))

назад